Kontakt 24 Orë

Tel: +49 171 7450 192

Transporti i kufomave nga Gjermania për në Maqedoni

Informatat rreth transferimit të trupave për në Maqedoni

Prioriteti kryesor i kompanisë sonë është që të jetë në gjendje t'i përgjigjet në mënyrë të përshtatshme kërkesave individuale të kulturave të ndryshme. Sidomos kur bëhet fjalë për përmbushjen e dëshirës së fundit të një personi të ndjerë. Falë përvojës sonë shumë vjeçare, ju mund të mbështeteni tek ne në kohë pikëllimi.

Tradita, siguria, mbështetja - transporti i kufomave në Maqedoni nga Gjermania

Edhe nëse është një kohë jashtëzakonisht emocionuese stresuese, duhet të kryhen procedura burokratike që marrin kohë, por edhe shumë përpjekje për familjen, të cilët gjithashtu duhet të organizojnë një funeral.

Për këtë arsye, kompania jonë jo vetëm që kujdeset për një transferim të besueshëm dhe me kohë të kufomave në Maqedoni, por gjithashtu ju mbështet që nga fillimi dhe kujdeset për të gjitha procedurat administrative për ju.

 

Transport i kufomave nga Gjermania për në Maqedoni, shpejt dhe i sigurt.

Transporti i kufomave nga Gjermania,Nga Gjermania, Zvicrra, Austria, Franca, Belgjika, Norvegjia, Holanda, Suedia apo vende të tjera për në Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Mal i Zi,
Transporti i kufomave nga Gjermania në në Maqedoni

Transferimi i kufomave nga Gjermania

Transporti i kufomave nga Italia për në atdhe

Transporti i kufomave nga Italia për në Kosovë, Shqipëri, Mali i Zi dhe vendet e tjera të Evropës


Transporti i kufomave nga Franca

Mbështetje në rast të vdekjes dhe transportit të sigurt të kufomave nga Franca në vendin e lindjes

Transporti i kufomave nga ZVICRRA

Mbështetje në rast të vdekjes dhe transportit të sigurt të kufomave nga Zvicrra në vendin e lindjes


Transporti i trupave nga Belgjika

Aspektet tradicionale dhe fetare të transportit të kufomave nga Belgjika në vendin e tyre të lindjes

Transporti i trupave nga Norvegjia

Të sigurt, të besueshëm dhe me transparencë të kostos - transportimi i kufomave nga Norvegjia në vendin tuaj


Transporti i trupave nga Hollanda

Ndihmë dhe mbështetje në mjerimin - transportimin e kufomave nga Hollanda në vendin e tyre të lindjes

Transporti i kufomave nga Suedia për në vendlindje

Organizimi dhe transporti i kufomave nga Suedia; të sigurt, dinjitoz dhe në kohëKostot e transportit të të ndjerit jashtë vendit

Çfarë kushton transportimi i një kufome në vendin e lindjes?

Në këtë rast, edhe nëse është kaq i vështirë, për fat të keq disa formalitete duhet të kontrollohen dhe të kujdesen për to. Nga njëra anë, ekzistojnë disa dokumente, nga ana tjetër, sqarimi i kostove të varrimit dhe riatdhesimit

 

LEXO MË SHUMË

Dokumente të rëndësishme për transportin e kufomave

Cilat dokumente kërkohen për transferimin e kufomave jashtë vendit?

Para së gjithash, kërkohet një certifikatë lindje dhe nje certifikatë e statusit martesor( certifikata e marteses), e cila përbëhet nga dy forma. Kjo lëshohet nga mjeku i familjes, në rast vdekjeje në shtëpi, ose nga një mjek tjetër, në rast vdekjeje në spital ose shtëpi pleqsh. Për më tepër, kërkohet një kartë identiteti ose pasaportë nga vendi në të cilin i ndjeri jetonte.

MË SHUMË>>

Kush mund t'i transportojë të vdekurit?

Kush është përgjegjës për transferimin e kufomës? Apo me fjalë të tjera - kush lejohet të transportojë të vdekurit?