Kontakt 24 Orë

Tel: +49 171 7450 192

Transporti i trupave nga Norvegjia

Nuk ka shërim për vdekjen ose rehatinë pasi një i dashur ose anëtar i familjes vdes. Më e pakta që një person mund të bëjë në një rast të tillë është t'i thotë lamtumirë personit të dashur me dinjitet.

Aspektet tradicionale dhe fetare të transportit të kufomave nga NORVEGJIA në vendin e tyre të lindjes

Shpesh është gjithashtu dëshira e të ndjerit të varroset në vendin e tij, afër paraardhësve të tij. Ne i kuptojmë dëshirat e tilla individuale, të cilat shpesh bazohen në aspekte kulturore, tradicionale dhe fetare, dhe për këtë arsye kujdesemi për një transport të besueshëm të kufomave nga Norvegjia në atdheun e tyre, si Maqedonia, Mali i Zi, Sanxhak, Lugina e Preshevës, Kosova, Shqipëria dhe shumë vende të tjera të Evropës.

Transporti i kufomave nga Gjermania,Nga Gjermania, Zvicrra, Austria, Franca, Belgjika, Norvegjia, Holanda, Suedia apo vende të tjera për në Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Mal i Zi,
Transporti i kufomave nga Norvegjia

Transferimi i kufomave nga Norvegjia

Transporti i kufomave nga Franca

Mbështetje në rast të vdekjes dhe transportit të sigurt të kufomave nga Franca në vendin e lindjes


Transporti i trupave nga Belgjika

Aspektet tradicionale dhe fetare të transportit të kufomave nga Belgjika në vendin e tyre të lindjes

Transporti i trupave nga Norvegjia

Të sigurt, të besueshëm dhe me transparencë të kostos - transportimi i kufomave nga Norvegjia në vendin tuaj


Transporti i trupave nga Hollanda

Ndihmë dhe mbështetje në mjerimin - transportimin e kufomave nga Hollanda në vendin e tyre të lindjes

Transporti i kufomave nga Suedia për në vendlindje

Organizimi dhe transporti i kufomave nga Suedia; të sigurt, dinjitoz dhe në kohëKostot e transportit të të ndjerit jashtë vendit

Çfarë kushton transportimi i një kufome në vendin e lindjes?

Në këtë rast, edhe nëse është kaq i vështirë, për fat të keq disa formalitete duhet të kontrollohen dhe të kujdesen për to. Nga njëra anë, ekzistojnë disa dokumente, nga ana tjetër, sqarimi i kostove të varrimit dhe riatdhesimit

 

LEXO MË SHUMË

Dokumente të rëndësishme për transportin e kufomave

Cilat dokumente kërkohen për transferimin e kufomave jashtë vendit?

Para së gjithash, kërkohet një certifikatë lindje dhe nje certifikatë e statusit martesor( certifikata e marteses), e cila përbëhet nga dy forma. Kjo lëshohet nga mjeku i familjes, në rast vdekjeje në shtëpi, ose nga një mjek tjetër, në rast vdekjeje në spital ose shtëpi pleqsh. Për më tepër, kërkohet një kartë identiteti ose pasaportë nga vendi në të cilin i ndjeri jetonte.

MË SHUMË>>

Kush mund t'i transportojë të vdekurit?

Kush është përgjegjës për transferimin e kufomës? Apo me fjalë të tjera - kush lejohet të transportojë të vdekurit?