Kontakt 24 Orë

Tel: +49 171 7450 192

Transporti i kufomave nga Suedia për në vendlindje

Suedia është një nga ato vende në Evropë ku jetojnë njerëz nga kultura dhe origjinë të ndryshme. Sidoqoftë, për shumë njerëz është e rëndësishme të varrosen në vendin e tyre pas vdekjes. Kjo ka të bëjë me aspekte të shumta kulturore, tradicionale dhe fetare.

Organizimi dhe transporti i kufomave nga Suedia; të sigurt, dinjitoz dhe në kohë

Qëllimi i ndërmarrjes sonë të varrimit është që t'i përgjigjemi drejtë dhe me dinjitet dëshirës së fundit të një të vdekuri dhe të mbështesim të pikëlluarit gjatë kësaj kohe jashtëzakonisht të vështirë. Për këtë arsye, ju mund të mbështeteni në mbështetjen tonë që në fillim: të merremi me autoritetet, dokumentet, formalitetet, organizimin dhe zbatimin e transportit të kufomave nga Suedia.

Varësisht cilit vend, Kosovë, Shqipëri, Maqedoni, Malit të Zi, Lugina e Preshevës, Sanxhaku, ekzistojnë dy alternativa transferimi - me aeroplan ose me makina. Sigurisht, të gjitha kostot janë transparente që nga fillimi, dhe ne gjithashtu ju ofrojmë një garanci të kostos dhe shërbimit sipas kërkëses tuaj.

 

Transporti i kufomave nga Gjermania, Zvicrra, Austria, Franca, Belgjika, Norvegjia, Holanda, Suedia apo vende të tjera për në Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Mal i Zi,
Transporti i kufomave nga Suedia

Transferimi i kufomave nga SUEDIA

Transporti i kufomave nga Franca

Mbështetje në rast të vdekjes dhe transportit të sigurt të kufomave nga Franca në vendin e lindjes


Transporti i trupave nga Belgjika

Aspektet tradicionale dhe fetare të transportit të kufomave nga Belgjika në vendin e tyre të lindjes

Transporti i trupave nga Norvegjia

Të sigurt, të besueshëm dhe me transparencë të kostos - transportimi i kufomave nga Norvegjia në vendin tuaj


Transporti i trupave nga Hollanda

Ndihmë dhe mbështetje në mjerimin - transportimin e kufomave nga Hollanda në vendin e tyre të lindjes

Transporti i kufomave nga Suedia për në vendlindje

Organizimi dhe transporti i kufomave nga Suedia; të sigurt, dinjitoz dhe në kohëKostot e transportit të të ndjerit jashtë vendit

Çfarë kushton transportimi i një kufome në vendin e lindjes?

Në këtë rast, edhe nëse është kaq i vështirë, për fat të keq disa formalitete duhet të kontrollohen dhe të kujdesen për to. Nga njëra anë, ekzistojnë disa dokumente, nga ana tjetër, sqarimi i kostove të varrimit dhe riatdhesimit

 

LEXO MË SHUMË

Dokumente të rëndësishme për transportin e kufomave

Cilat dokumente kërkohen për transferimin e kufomave jashtë vendit?

Para së gjithash, kërkohet një certifikatë lindje dhe nje certifikatë e statusit martesor( certifikata e marteses), e cila përbëhet nga dy forma. Kjo lëshohet nga mjeku i familjes, në rast vdekjeje në shtëpi, ose nga një mjek tjetër, në rast vdekjeje në spital ose shtëpi pleqsh. Për më tepër, kërkohet një kartë identiteti ose pasaportë nga vendi në të cilin i ndjeri jetonte.

MË SHUMË>>

Kush mund t'i transportojë të vdekurit?

Kush është përgjegjës për transferimin e kufomës? Apo me fjalë të tjera - kush lejohet të transportojë të vdekurit?